sunnuntai 10. elokuuta 2014

Minne seuraavaksi?

En voi uskoa, että viimeinen kesälomaviikko on nyt takana päin. Huomenna alkaa koulu ja työt. Kevyt aloitus viikkoon. Olisin tietenkin voinut ottaa ensimmäisen työvuoron vaikka tiistaille, mutta aloitetaan arki nyt rytinällä sitten.

Kesäloman  ollessa ohi voikin alkaa haaveilemaan seuraavasta kohteesta. Kohde on ollut tiedossa jo monta kuukautta, mutta koska tässä on välissä ollut muita reissuja niin en ole juurikaan ehtinyt fiilistelemään tätä tulevaa kohdetta. Ollaan lähdössä muutaman ystävän kanssa syyslomaviikoksi Portugaliin.

kuva täältä.

Ja Portugalissa kohteena on pääkaupunki Lissabon. Suunnittelimme Lissabonin matkaa jo pari vuotta sitten pääsiäiselle, mutta silloin lentojen hinnat kohosivat liian suuriksi ennen kuin saimme lennot varattua. Nyt olimme nopeita. Varasimme lennot vappuna. 

kuva täältä.

Portugalista ja Lissabonista tulette kuulemaan aivan varmasti lisää täällä.


2 kommenttia:

  1. Lissabon on ihana, kävin siellä reilu vuosi sitten! En jaksa tähän alkaa kirjoittaa kaikkia vinkkejä, mutta kannattaa käydä kurkkaamassa meidän blogista Lissabon-tagin alta vinkkejä, kirjoittelin sillon aika pitkät reissupostaukset Lissabonista ja mm. Sintrasta.

    VastaaPoista
  2. Itse en taas ihan hirveesti innostunut Lissabonista, vietin siellä pääsiäisen 2 vuotta sitten. En oikein tiedä edes miksi, mulla tosin oli kovat odotukset paikasta, kun olin nähnyt veljen reissukuvia. Mutta Sintraan rakastuin palavasti ja suosittelen ehdottomasti käyntiä siellä :)

    VastaaPoista